alle kategorier
EN

Forside>Nyheder

Typer af hydrauliske rørfittings

Tid: 2022-07-27 Hits: 3

Hydraulisk rørfitting er den del, der forbinder højtryksolierør og højtryksolierør i hydrauliksystemet. Hydrauliske rørfittings kan opdeles i hydraulikslange, højtrykskugleventil, quickconnector, clips-manchet type rørfittings, svejsetype rørfittings, højtryksslange, overgangstype pipefittings, tre-vejs rørfittings, ikke-standard rørfittings, flared type pipefittings, retvinklede rørfittings , roterende rørfittings, hurtigsamling, rustfri stålrørfittings, kobbersamling

 

1 (57)

Den største og mest betydningsfulde forskel er, at det hydrauliske tryk er overraskende stort hydrauliske rørfittings, hydrauliske slanger pludselig brister virkningen af ​​olie er meget stor.

Specialfittings kan ikke udskiftes med almindelige, fordi det hydrauliske tryk kan tåle meget tryk, almindeligt op til 0.5 lufttryk er allerede hurtigt.

 

1 (13)

Hurtige skiftfittings, en er med kontraventil, en er uden kontraventil. Ved anvendelse af envejsventilen forbindes envejsventilens ende med luftkilden, når den er frakoblet, lukker envejsventilen automatisk, når den er tilsluttet, åbner den bevægelige endebøjle envejsventilen. Selvlåsende er brugen af ​​stålkugle indlejret i rillen, og samtidig af den "keglecylindriske" ærme til at låse stålkuglen.