alle kategorier
EN

Forside>Nyheder

Spørgsmål, der kræver opmærksomhed om hydraulikslange

Tid: 2022-06-30 Hits: 3

Sager, der har brug for opmærksomhed om hydraulikslange

(1). Rør indvendig diameter: slangens indvendige diameter.

 

5e382535f80241631884df7280201ad4

(2). Vær opmærksom på følgende punkter ved brug og udformning afhydraulisk slange:

1, bør slangens bøjningsradius ikke være for lille, generelt bør den ikke være mindre end den værdi, der er angivet i "hydraulisk slange Monteringstekniske egenskaber". Forbindelsen mellem slangesamlingen og rørsamlingen skal have et lige snit, der ikke er mindre end to gange rørets ydre diameter.

2. Længden af ​​slangesamlingen skal tages i betragtning, at længden af ​​slangen vil krympe og deformeres, efter at trykolien er ført ind, og den generelle krympning er 3~4% af rørlængden. Når slangesamlingen installeres, er den derfor ikke tilladt at være i tæt tilstand.

3, gummislangesamling i installationen skal sikre, at der ikke er nogen torsionsdeformation. Slangens ledakse skal placeres i det bevægelige plan så langt som muligt for at undgå beskadigelse af slangen, når de to ender bevæger sig sammen.

4, skal gummislangen undgå kontakt og friktion med delene af den skarpe vinkel på maskineriet, for ikke at beskadige røret.

 

852e96a667ca19b5d487d9ced0f7b624

(3) sikkerhedsforanstaltninger: for at sikre sikker og pålidelig brug af gummislangesamlingen skal der lægges særlig vægt på følgende punkter.

1. Tryk: det arbejdstryk, der er angivet af slangen, bør ikke være mindre end det maksimale systemtryk under normale omstændigheder. Kun i tilfælde af sjælden brug er 20% stigning tilladt; Til hyppig brug, bøj ​​og drej ofte for at reducere med 40 %. Hvis anlæggets slagtryk er højere end slangens specificerede arbejdstryk, reduceres hydraulikslangens levetid, og der kan opstå ulykker med personligt udstyr.

2, temperatur: væsketemperatur og omgivelsestemperatur, uanset om det er stabilt eller øjeblikkeligt, må ikke overstige slangens temperaturgrænse, temperaturen er lavere end eller højere end den anbefalede temperatur på slangen, kan reducere slangens ydeevne og forårsage skade til slangen, hvilket resulterer i lækage.

3, væskekompatibilitet: væsken i slangen skal være i overensstemmelse med bestemmelserne i "brug" i produktprøven. Brugen ud over bestemmelserne kan ikke garantere rørets levetid og sikkerhed.

4, passende endeforbindelse: fordi møtrikforbindelsen er praktisk, lav pris og er meget udbredt, men i tilfælde af store vibrationer, for fuldt ud at overveje problemet med møtrikken, skal du tage hår blå forbindelse.