alle kategorier
EN

Forside>Nyheder

Hydrauliske rørfittings standard

Tid: 2022-06-15 Hits: 5

Samling af rør af klemmuffetype fittings

 

45° ALBUUE HYDRAULIKSLANGE FITTING SAEMAL OMKENDET DRIVEMØTRIK


Pgeninstallation,tdet vigtigste led i præinstallationen af ​​muffetypen fittingsdirekte påvirker tætningens pålidelighed. Særlige prækursorer er generelt påkrævet.Fitting med lille diameter kan være præ-samlet på skruestik. Den specifikke tilgang er at bruge en fittings som matrix, møtrik, kortærmet boutique dokumenter, værdi download .Spænd røret fast. Der er hovedsageligt gennemløbsrør af muffetypenfittings, muffe-type ende lige-gennemgående forbindelseshoved, muffe type tre-vejs rørfittings og andre typer af forfatteren fandt ud af, at selvom det er et parti varer fra den samme producent, er dybden af ​​det koniske hul på ledlegemet ofte ikke den samme, hvilket resulterer i lækage, og dette problem ignoreres ofte. Den korrekte måde er at bruge hvilken slagspassende hale bruges i den ene ende af røret, og den tilsvarendemontering ende er præinstalleret med samme typemontering, for i videst muligt omfang at undgå lækageproblemer.

Endefladen af ​​røret skal flugte. Efter at røret er savet, skal det poleres jævnt på slibeskive og andet værktøj, og graterne skal fjernes, renses og renses med højtryksluft før brug.

Under præinstallationen skal koaksialiteten af ​​røret og samlingslegemet bevares så vidt muligt. Hvis røret er for afvigende, vil det også forårsage tætningsfejl.

Den forudinstallerede kraft bør ikke være for ambassadør til, at den indvendige kant af muffen netop er indsat i den ydre væg af røret, og muffen bør ikke være åbenlyst deformeret. I rørledningstilslutningen og derefter i henhold til den specificerede tilspændingskraftsamling. Stramkraften af ​​håndklæde 6-1 ærme er 64-115N16 håndklæde MMR259N håndklæde 18mm er 450N, hvis ærmet er alvorligt deformeret under præinstallation, vil tætningseffekten gå tabt.

Fugemasse og andre fyldstoffer er forbudt. Nogle mennesker for at opnå en bedre tætningseffekt, i korthylsteret belagt med tætningsmiddel, blev tætningsmidlet hastet ind i det hydrauliske system, hvilket resulterede i hydrauliske komponenter Yin nihole blokering og andre fejl.

 Ved tilslutning af røret skal røret have tilstrækkeligt deformationsrum til at undgå, at røret udsættes for trækkraft. (IV)·Ved tilslutning af rørledningen bør det undgås, at den udsættes for sideværts kraft. For stor lateral kraft vil forårsage løs tætning

Ved tilslutning af rør skal det være godt på én gang, og flere demonteringer bør undgås, ellers vil tætningsevnen blive forringet.

Montering af muffetype rørsamling

KULSTÅL HYDRAULIKSLANGE OG MONTERING 45° JIC KVINDEL 74° KEGELSÆDE SAE J514

 

(1) Bejdsning af rør, der kræves i kapitel 9, skal først udføres;

(2) Skær røret af i henhold til den nødvendige længde med savmaskine eller speciel rørskæremaskine, og opløsning (såsom flammeskæring) eller slibeskive er absolut ikke tilladt. Fjern den indvendige og udvendige runde grat, metalspåner og snavs ved rørenden: fjern rustbeskyttelsesmidlet og snavs ved røretmontering; Samtidig for at sikre rørets rundhed;

(3) møtrikmanchet er sat ind i røret, forkanten af ​​manchetten (lille ende) fra rørmundingen mindst 3 mm og indsæt derefter røret imontering kropskeglehul, top indtil,

(4) Spænd langsomt møtrikken, drej røret, indtil det ikke bevæger sig, og spænd derefter møtrikken 2/3 til 4/3 gange:

(5) Åbn og kontroller, om kappen er skåret ind i røret, og om positionen er korrekt. Jakken må ikke have aksial bevægelse, men lidt rotation;

 (6) Spænd møtrikken efter at have bestået inspektionen. To, rørfittings lækagesikring i hydrauliksystemet, uanset om det er metalrørmontering eller slange montering, er der let at producere lækageproblemer. Til rør af ærmetypemontering, for det meste på grund af den større ydre kraft eller påvirkning af rørmuffens løsnelse eller rørendedeformation forårsaget af lækage, bør man på dette tidspunkt kontrollere, om manchetten er ude af runde, skærende kant uden defekter. Om rørenden er intakt og klemmemøtrikkens spændingsgrad osv., men også for at eliminere rørledningens ydre kraft. Til rør af afbrændingstype montering, for det meste på grund af overdreven afbrænding, opfylder kvaliteten ikke kravene eller adskillig adskillelse, hvilket resulterer i afbrændingsdeformation eller revner forårsaget af lækage, på dette tidspunkt kan frontenden afskæres til afbrænding igen. Hvis toptrykket på han- og hunkeglen bruges til tætning, skyldes lækagen for det meste beskadigelse af de to kegler, og keglen kan slibes med slibesand. I nogle tilfælde ". Ring på endefladen eller ydre diameter tætning lejligheder, lækage årsager er som følger:" O "ring ældning eller deformation forårsaget af lækage;." Formringsamlingen er ikke på plads, så når de to planer er forbundet, er trykket ujævnt, eller formringen skæres over for at forårsage lækage: "O"-formringen er ikke komprimeret, og den elastiske deformation er utilstrækkelig til at forårsage lækage; ." Ringstoppets rille er for dyb og forårsager lækage. I denne forbindelse er det nødvendigt at genvælge den samme ydre diameter og tykkere sektion ". Ring, kan også være med tætningsplan tætning rille skæring eller slibning forarbejdning, for at reducere dybden af ​​rillen, så ". Ringen har tilstrækkelig elastisk deformation (kompression bør generelt være mellem).