alle kategorier
EN

Forside>Nyheder

Hvordan man håndterer olielækage af hydrauliske maskiner

Tid: 2022-09-02 Hits: 5

Først og fremmest skal du aflæse arbejdsbordet under stempelstangen, skrue røret udfittings af olierøret (ved arbejde er det olierøret i returløbet), og slip hydraulikolien i hydraulikcylinderen. Pibenfittings på toppen af ​​olieudvælgelsespuljen skrues af for at tillade olie at strømme tilbage til oliebassinet.

 

Skru topstykket af under stempelstangen og brug en stifttrækker til at trække styremuffen, som har to M8 gevindhuller, ud af hydraulikcylinderen.

Styrebøsningens yderkant er lavet af to O-ringe med en indvendig diameter på 160 og en snitdiameter på 5.7. Det indvendige hul er 110 lille Y gummi tætningsring.

 

Stempelstangen lækker olie på tilbageturen, som skal erstatte den 110 lille Y gummitætningsring.

 

Ved montering af den lille Y gummitætningsring skal det bemærkes, at tætningsringlæben skal være med trykolie, og tætningsringlæben skal være opad her. Lille Y gummitætningsring, når olietrykket stiger, åbnes læben, så læben og tætningsfladen sidder tættere fast for at forbedre tætningsevnen. Så her skal man passe på ikke at lade som om det modsatte. Denne side af styremuffen med to M8 gevindhuller vender nedad.

 

Fordi tætningslæben skal vende opad, er det sværere at indsætte styremuffen i stempelstangen. Her skal en bøsning behandles, bøsningens ydre diameter er 109.8 mm, bøsningens indvendige diameter er 90-100 mm, tætningsringens længde 2-5 gange, og det er bedst ikke at overskride højden på styremuffen, vælg 30-50mm. Her afhænger også af stempelstangshovedets affasningssituation, i bøsningen i den ene ende af bilen affasning.

 

Affase bøsningen gennem dette hoved ind i styremuffen (enden af ​​tætningsringen er ikke læben, dvs. siden af ​​føringsbøsningen med det gevindskårne hul i), så bøsningen presser mod tætningslæben ring. Derefter styremuffen sammen med bøsningen ind i stempelstangen, stempelstangen ind i føringsbøsningen, bøsningen ud, så fuldførte bøsningen sin mission.