alle kategorier
EN

Forside>Nyheder

Beskrivelse af standarder for hydrauliske fittings II

Tid: 2022-07-05 Hits: 3

Japans standard

I Japan er der to typer rørfittings ofte brugt

(1) AlleKomatsu enheder bruger fittings med en 30°konisk sæde og metrisk fint gevind. Alle flanger er type 61 eller 62 (undtagen -10*). (2) Det meste andet japansk udstyr bruger fittings med 30°konisk sæde og britisk standard lige gevind, almindeligvis kendt som JIS (japansk industristandard) fittings. Disse fittings er ikke udskiftelige med tomme fittings, fordi deres kegler er i modsatte retninger. Alle flanger er type 61 eller 62 (undtagen -10*).

 

1 (79)

Japansk 30°taper Vinkel lige gevind

Beskrivelse: Japansk 30°taper Vinkel udvendig gevindsamling kan kun matches med Japanese 30°konus Vinkel indvendigt gevind. Både indvendigt og udvendigt gevind er lige gevind med 30°konisk sæde. Seglet dannes ved 30°kegle sæde. Trådene på 30°koniske vinkelsamlinger fremstillet i Japan er i overensstemmelse med JIS B 0202-standarden og er de samme som BSPP-gevind. Både briterne og japanerne fittings har en 30°keglesæde, men de er ikke udskiftelige, fordi det britiske keglesæde er modsat det japanske keglesæde.

1 (39)

Japansk 30°koniske rørgevind

Beskrivelse: Japansk konisk rørfittings og BSPT (konisk gevind)fittings er nøjagtig de samme og fuldstændigt udskiftelige. Japanernefittings har ikke en 30°taper Angle, så den ikke kan monteres med BSPP indvendigt gevind. Dette gevind er i overensstemmelse med JIS B 0203-standarden og er det samme som BSPT-gevind. Tætningen på det japanske koniske rør med gevindfittings dannes ved tråden.

 Løs 30°konisk lige gevind

Beskrivelse: Komatsu type 30°konisk Vinkel lige gevindsamling og Japan 30°konisk Vinkel lige gevindfittings bortset fra forskellen i tråd, er andre aspekter fuldstændig de samme. Lille løsfittings Brug metrisk fint gevind, som er i overensstemmelse med JIS B 0207-standarden. Det løsefittings er forseglet ved sin 30°kegle vinkel.

Løs flangefittings

Bemærk: Løs flangeslangebeslag ligner SAE 61 flangesamling og er fuldstændig udskiftelig. O-ringsstørrelserne på forskellige flanger er forskellige. Ved udskiftning af løse flanger med SAE-formede flanger, brug altid SAE-formede O-ringe.