alle kategorier
EN

Forside>Nyheder

Definition af BSP-tråd

Tid: 2022-05-19 Hits: 3

Definition af BSP-tråd

Gevind er en grundlæggende strukturel form for mekaniske dele, der bruges til at fastgøre, forbinde, drive og overføre forskydning. Der er mange slags tråde, og de forskellige landes trådmærkningsmetoder og -koder er ikke helt konsistente.

 

Standard for 1 tomme slangegevind

Den britiske pipethread(BSP) er afledt af den britiske røde tråd (også kendt som den britiske Wyeth-tråd). Kombinationen af ​​den britiske fælles gevindrørserie og gevindtandsform (tandform) opstiller de grundlæggende dimensioner for det britiske rørgevind.

På nuværende tidspunkt er tomme gevindstandarden blevet vedtaget af ISO standard, den seneste ISO rørgevindstandard er opdelt i uforseglet rørgevind ISO228-1:2000 og forseglet rørgevind ISO7-1:2000 to forskellige standarder. Blandt dem blev ISO7 først formuleret i 1955, ISO228 blev først formuleret i 1978. Ud over USA har de fleste industrilande i verden reference eller tilsvarende til at vedtage disse to standarder for at udvikle deres egne rørgevindstandarder

Monteringsmetode for 2 tommer rørgevind

Der er to sammenkoblingsmetoder til tomme tætning af rørgevind, "søjle/kegle" og "kegle/kegle". De to typer inch-tætningsrørgevind bruger forskellige ringmålere (cylindriske ringmålere og koniske ringmålere) og propmålere (datumplanet er i en anden position, og de to nulpunktsplaner er halvtands fra hinanden). Europæiske lande bruger hovedsageligt "søjle/kegle" matchende tråd; mens ikke-europæiske lande hovedsageligt bruger "kegle/kegle"-parrende tråd. Før 1994 blev ISO-standarden for britisk tætningsrørgevind og dens gauge-standard designet i henhold til "cone/cone"-tilpasningssystemet. Efter 2000 er ISO-standarden for britisk tætningsrørgevind og dens gauge-standard designet i overensstemmelse med "søjle/kegle"-tilpasningssystemet.

 

Det britiske tætningsrørgevind er det generelle tætningsrørgevind, der bruges til at tilføje tætningsmateriale i gevindet. Det er kendetegnet ved relativt lave omkostninger og moderat bearbejdningsnøjagtighed. Ingen tætningstilførsel kan sikre, at gevindet på tætningsforbindelsen er tørt tætningsrørgevind. Der er ikke noget tørt tætningsrørgevind i Inch-rørgevindsystemet. Tætnende rørgevind har mekanisk forbindelse og tætning af to hovedfunktioner: og ikke-tætnende rørgevind kun mekanisk forbindelse en funktion. På grund af brugen af ​​tætningsrørgevind, bearbejdningsnøjagtighed, monterings- og testteknologi kan den nuværende rørgevindstandard ikke sikre, at alle gevinddele, der opfylder standarden, kan forsegles.