alle kategorier
EN

Forside>Nyheder

Korrekt opbevaringsmetode for hydrauliske fittings

Tid: 2022-07-05 Hits: 6

Korrekt opbevaringsmetode for hydrauliske fittings

Når de hydrauliske fittings ikke er i brug, skal de opbevares korrekt. Hvis opbevaringsmetoden eller -miljøet ikke lever op til opbevaringsbetingelserne, vil de hydrauliske armaturer sandsynligvis blive beskadiget og påvirke dets funktion. Under normale arbejdsforhold er vi nødt til at tage en rimelig måde at opbevare hydrauliske fittings på.

Rengøring: Hydrauliske fittings før opbevaring brugere bør gøre et godt stykke arbejde med at rengøre, nødt til at fjerne de eksisterende urenheder, ellers vil de eksisterende urenheder blive pletter efter en periode eller forurene fittings til rust, og derved øge vanskeligheden ved rengøring, og vil også påvirke brugen af ​​hydrauliske fittings.

Beskyttelse: Opbevaring af hydrauliske fittings skal placeres i en tør beholder, det er bedst at forsegle den for at opnå et lukket rum, så det effektivt kan undgå de hydrauliske fittings i processen med placering på grund af påvirkningen af ​​det ydre miljø og altså rust eller forfald. Derfor kan de hydrauliske fittings godt beskyttes i et tørt forseglet eller semi-forseglet miljø.

20220309qlg1646795663

Fugtighed: fordi materialet i de hydrauliske fittings er metal, er selve materialets beskaffenhed let at blive påvirket af miljøfugtighed og dermed rust, så i den faktiske opbevaringstid bør vi forsøge at kontrollere fugtigheden i miljøet, hvilket kan undgå effektivt situationen med rust på store områder af de hydrauliske fittings.

Opbevaring af hydrauliske fittings skal træffes korrekte foranstaltninger for at undgå forekomst af skader, og vil ikke påvirke brugseffekten af ​​fittings.

61d543a8cb393

Transport: Hydrauliske fittings er lavet af metalmaterialer, så der er ingen grund til at bekymre sig om kollision under transport. På grund af selve produktets egenskaber skal vi dog opfylde følgende krav til den ydre emballage af hydrauliske fittings: den ydre emballage skal være vandtæt og fugttæt; Den ydre emballage skal have en vis grad af tætningsfunktion, den ydre emballage skal være så stærk som muligt og let materiale.