alle kategorier
EN

Forside>Nyheder

BSP gevind og G gevind forskel

Tid: 2022-05-19 Hits: 4

Introduktion af BSP tråd

BSP Thread er forkortelsen af ​​British Standard Pipe Thread, refererer til British Standard Pipe Thread, som tilhører kategorien Wyeth Gevind (BS84), tandvinkel er 55°. Ifølge formen har BSP gevind to typer: cylindrisk rørgevind BSPP (British Standard Pipe Parallel) og Taper Pipe gevind BSPT (British Standard Pipe Taper).

BSPP Inch cylindrisk rørgevind. Den anden type rørgevind kaldes "konisk rørgevind", som er det konventionelle navn og standardnavnet i lærebøger.

Af historiske årsager er BSPP også blevet kaldt ved andre navne. Almindelige er BSPF (British Standard Pipe Fitting), BSPM (British Standard Pipe Mechanical), PS (British Standard Pipe Straight) osv. Senere, med begyndelsen af ​​ISO-standardiseringen, blev disse forskellige navne erstattet af et simpelt bogstav G, som er G-tråden. Derfor omtales BSPP, BSPF, BSPM og PS nu samlet som G-tråde.

Kaldes G tråd, fordi tråden mere end oprindeligt brugt i Gas, og Gas for Gas på engelsk, men nogle sagde G fra det tyske Gewinde (betydning for tråd), desuden G og rør (Guan) på kinesisk pinyin først brev af samme, så om oprindelsen af ​​G tråd, uanset fra hvilket perspektiv synes at være rimeligt, Det er virkelig en tilfældighed.

 

G gevind, indvendigt gevind og udvendigt gevind, bruges til uforseglet forbindelse. Implementeringsstandarden er BSENISO228-1, den gamle standard er BS2779, er blevet afskaffet.

BSPT tommer konisk gevind, også kendt som PT gevind, bruges kun til generel tætningsforbindelse. BSPT gamle standard er BS21, og i den nye standard BSEN10226-1, erstattet af R gevind. Så R-tråd er det generelle navn på BSPT- og PT-tråd.

Bogstavet R i R-tråden kommer fra det tyske rohr (tysk for "rør"). R-tråd er faktisk en serie, fælles Rp, Rs, Rc, R1 og R2. Detaljer er som følger:

Rp-tommer tætning cylindrisk indvendigt gevind

Rs-tommer tætning cylindrisk udvendigt gevind

Rc-tommer forseglet konisk indvendigt gevind

R1-tommers tætningskonus udvendigt gevind, brugt med Rp, dvs. Rp/R1 "søjle/kegle"-gevind

R2-tommer forseglet konisk udvendigt gevind til brug med Rc, Rc/R2 "konus/konus"-gevind

Det kan ses, at de generelle forseglingsgevind af britiske rør er opdelt i cylindriske rørgevind og koniske rørgevind.

Designet af cylindrisk rørgevind (Rp) til tætning er nøjagtigt det samme som for uforseglet rørgevind G, men forskellen ligger i gevindets præcision. Det tætnende koniske rørgevind (R) omdannes til en konus på 1:16 på basis af det cylindriske rørgevind.

 

Generel tætning med cylindrisk rørgevind (Rp) tætningseffekt er gennem hele gevindet, hvis det er nødvendigt, tilsæt tætningsfyldstof (såsom: ptfe tætningsbånd), i stedet for at tætningen med et cylindrisk rør gevind tætningseffekt (G) er igennem rundt om enderne af gevindforbindelsen eller dens anvendelse af tætningsanordninger (såsom: type O tætningsring).

Derudover er der forskelle i brug og designtolerancer for almindelige tætnende og ikke-tætnende rørgevind.

Faktisk støder mange mekaniske forarbejdningsvirksomheder i forarbejdning af BSP-gevind sædvanligvis på gevindringprop-måleinspektionen er kvalificeret, men sammen er det tilfældet med dårlig tætning, hovedårsagen ligger i forvirringen af ​​tætning Rp indvendigt gevind og ikke-forsegling G indvendigt gevind.

Tforskellen mellem BSP-tråd og G-tråd

G-tommer cylindrisk rørgevind (standard: BS2779, BSENISO228-1, ISO7-1)

BSPPtomme cylindrisk rørgevind (standard: BS2779, BSENISO228-1, ISO7-1)

BSPT-tommer konisk rørgevind (standard: BS21, BSEN10226-1, ISO7-1)

R (Rp, Rs, Rc, R1, R2) - Inch konisk rørgevind (standard: BS21, BSEN10226-1, ISO7-1, DIN2999)