alle kategorier
EN

Forside>Nyheder

Samling af klemmuffesamling

Tid: 2022-07-14 Hits: 4

Samling af rør af muffetypefittings

Forinstallation det vigtigste led i præinstallationen af ​​muffetypenfittingsdirekte påvirker tætningens pålidelighed. Særlige prækursorer er generelt påkrævet.Fittings med lille diameter kan formonteres på skruestik. Den specifikke tilgang er at bruge enfittings som matrix kan møtrik, spændebøsning presses til røret. Der er hovedsageligt gennemløbsrørfittings, muffetype ende gennem forbindelseshoved, muffetype trevejsrørfittingsog andre typer. Forfatteren fandt ud af, at selv for et parti varer fra samme producent var dybden af ​​det koniske hul påfittings kroppen er ofte ikke den samme, hvilket resulterer i lækage, og dette problem ignoreres ofte. Den korrekte måde er at bruge hvilken slagsfittings krop bruges i den ene ende af røret, og den tilsvarendefittings ende er præinstalleret med samme type fittings, for i videst muligt omfang at undgå lækageproblemer.

Endefladen af ​​røret skal flugte. Efter at røret er savet, skal det poleres jævnt på slibeskive og andet værktøj, og graterne skal fjernes, renses og renses med højtryksluft før brug.

 Under præinstallation vil koaksialiteten af ​​røret ogfittings krop skal holdes så vidt muligt. Hvis røret er for afvigende, vil det også forårsage tætningsfejl.

53d5a362c23c9ed7ab3ced12ac4a330e

Den forudinstallerede kraft bør ikke være for ambassadør, at den indvendige kant af muffen netop er indlejret i den ydre væg af røret, og muffen bør ikke være tydelig deformation. Ved tilslutning af rør samles i henhold til den specificerede tilspændingskraft. Klemkraften for 6-1-hylsteret er 64-1 15N, 16ф MMR 259N, ф18mm for 450N. Hvis kappens deformation er alvorlig ved præinstallation, vil tætningseffekten gå tabt.

Tilsæt ikke fugemasse og andre fyldstoffer. Nogle mennesker for at opnå en bedre tætningseffekt, i korthylsteret belagt med tætningsmiddel, blev tætningsmidlet hastet ind i det hydrauliske system, hvilket resulterede i hydrauliske komponenter Yin nihole blokering og andre fejl.

Ved tilslutning af røret skal røret have tilstrækkeligt deformationstillæg til at undgå, at røret udsættes for trækkraft.

Ved tilslutning af rørledningen bør den undgå at blive udsat for sidekraft, hvilket vil medføre slap tætning, hvis sidekraften er for stor.

Ved tilslutning af rørledningen skal den være god én gang og undgå adskillig adskillelse, ellers vil det gøre tætningsydelsen værre.

50084626c49d5e22c5d5259b20bdca4a

Installation af rør af muffetype fittings

(1) Bejdsning af rør, der kræves i kapitel 9, skal først udføres;

(2) Skær røret i den krævede længde med en savmaskine eller en speciel rørskæremaskine og andre værktøjer, det er absolut ikke tilladt at opløse røret (såsom flammeskæring) eller slibeskive; Fjern grater i og uden for rørenden, metalspåner og snavs; Fjern rustbeskyttelsesmidlet og snavs fra røretfittings; Samtidig for at sikre rørets rundhed;

(3) møtrikken, muffen er sat ind i røret, forkanten af ​​muffen (lille ende) fra rørmundingen mindst 3 mm, og derefter røret ind i røretfittings krop kegle hul, top indtil;

(4) Spænd langsomt møtrikken, drej røret, indtil det ikke bevæger sig, og spænd derefter møtrikken 2/3 til 4/3 gange;

(5) Åbn og kontroller, om kappen er skåret ind i røret, og om positionen er korrekt. Jakken må ikke have aksial bevægelse, men lidt rotation;

(6) Spænd møtrikken efter at have bestået inspektionen.