alle kategorier
EN

Forside>Nyheder

Analyse af lækageårsag til højtryksslangefittings

Tid: 2022-04-07 Hits: 9

Årsagerne til lækage af højtryksgummirør fittings er som følger: "ring"-ældning eller deformation, der resulterer i lækage; "Ring"-anordning er utilstrækkelig til at føre til ujævnt tryk, eller "ring" skæres af, når to planer forbindes for at danne lækage; Ufuldstændig "ring" fører til elastisk tab, hvilket fører til lækage. Støbning; Tætningsrillen er for dyb og formet. Utætheder. For at reducere dybden af ​​rillen er det nødvendigt at vælge en "" ring med samme ydre diameter og tykke snit fra bunden, eller skære eller slibe tætningsfladen med en rille, så ringen har tilstrækkelig elastisk deformation (krympning bør generelt være mellem N 0.35-0.65 mm). For lækage af rør fittings ved hjælp af oliebestandige gummiplader, filt, blødt stålplade, kombinerede pakninger eller tætningsmidler, uanset råmateriale, skal du kontrollere tætningerne for beskadigelse, deformation, ældning og ruhed, og derefter træffe passende foranstaltninger.

Problem med højtryksslangesamling

(1) Under flytning eller standsning bør slangen ikke bøjes for meget, og den bør heller ikke bøjes ved roden, begyndende med mindst 1.5 gange diameteren;

(2) Når gummislangen bevæger sig til stangen, bør den ikke være for stram og skal være forholdsvis løs.

(3) forsøge at forhindre ændring og deformation af gummislange;

(4) Gummislangen skal være så langt væk fra varmestrålingsdelene som muligt, og varmeisoleringspladen skal bruges, når det er nødvendigt.

(5) Ekstern beskadigelse af gummislangen bør forhindres, såsom langvarig konflikt med udseendet af dele i drift.

(6) Når egenvægten af ​​slangen forårsager overophedningsdeformation, bør der sættes en støtte.