alle kategorier
EN

Forside>Nyheder>Industri Dynamik

Connection methods about hydraulic hose

Tid: 2022-06-08 Hits: 18

Ved tilpasning af hydraulikslangenmontering med andet udstyr er det det mest kritiske trin at sikre tætningen mellem hydraulikslangen og gummislangen. Lad os se kort nedenfor:

 

1. Tilslutnings- og tætningsmetoden for hydraulikslangen montering og gummislange -- hurtigens indvendige og udvendige gevindmontering bør kun forbindes med gummislangen efter overgangen montering eller konvertering montering anvendes.

 

2. Hydraulikslange montering og slangeforbindelse tætningsmetode - uanset der er mange slags slangermonteringafhængigt af slangetypenmontering at vælge, hvordan overgangen skal brugesmontering. Hvis slangen er et almindeligt vandrør, vil det bruge en overgang montering, den ene ende af den indre tand, et rør, og derefter fastgjort med en slangeklemme. Hvis de to ender af slangen er indvendige tænder, så er overgangen montering er en indre tand og en ekstern tand. Hvis begge ender af slangen er udvendige tænder, skal den være lige med overgangsleddet, de indre tænder.

 

3. Hydraulikslangemontering og gummislangeforbindelse tætningsmetode - generelt hydraulisk hurtigskift montering, er at modstå højt tryk, så i de fleste tilfælde er at bruge højtryksslange, de fleste af de to ender af slangen er til at lave indvendige tænder, så det burde kunne forbindes direkte.

 

4. Hydraulisk slange montering og gummislangeforbindelsesforseglingsmetode - som for den hydrauliske montering, den er ikke forseglet med andre gummiringe, og selve produktet er konkavt i den ene ende, konveks i den anden ende og kan lukkes helt efter tilslutning.

 

 

Tilslutningsmetoden

 

1. Tilslutning - trykområde: 250 - 800 Bar; Gældende stålrørstørrelsesområde: 4-42 mm; Egnet materiale: kulstofstål og rustfrit stål.

 

Rør af ærmetypemontering er sammensat af tre dele:montering , ærme og møtrik. Når bøsningen og møtrikbøsningen er indsat i montering krop på stålrøret, når møtrikken er spændt, er ydersiden af ​​forenden af ​​muffen fastgjort til kegleoverfladen på montering, og den indvendige kant bides jævnt ind i det sømløse stålrør for at danne en effektiv tætning.

 

Fordele: meget brugt moden; Relativ lav pris på komponenter; Der kræves ingen specielle maskiner.

 

Ulemper: kun egnet til rørforbindelse under 42 mm; Ikke egnet til tyndvæggede rør; Stor installationsplads og drejningsmoment er påkrævet under installationen; Ikke egnet til høje sikkerhedsforhold; Kan ikke bruges under stærke vibrationer, stød og pulsforhold.

 

2.JIC tråd 37-grad montering tilslutning - trykområde: 420 Bar (250 Bar, 100 Bar); Gældende stålrørstørrelsesområde: 6-38 mm; Anvendelige materialer: kulstofstål, rustfrit stål, messing, kobberlegering osv.

 

JIC 37 graders led er sammensat af tre dele:montering, bøsning og møtrik. Når bøsningen og møtrikken er sat ind i stålrøret, dannes stålrørets ende af afbrændingsanordningen, og derefter strammes samlingslegemet og møtrikken og forsegles af den koniske kontaktflades stive tætning og O-ringstætning.

 

Fordele: meget brugt moden; Bred vifte af anvendelige materialer; Enkel og bekvem installation; Gentagelig demontering og montering.

 

Ulemper: kun egnet til rørforbindelse under 38 mm; Lavt nominelt tryk (undtagen DNV-standard); Ikke egnet til tykvæggede rør; Brug for afbrændingsudstyr endestøbning.

 

3. Walform - Trykområde: 250 - 800 bar; Gældende stålrørstørrelsesområde: 4-42 mm; Anvendelige materialer: kulstofstål, rustfrit stål, kobberlegering osv.

 

Walform-forbindelse er et alternativ til kort-sleeve-forbindelse. Efter hunmuffen ind i stålrøret, ekstruderes formningsudstyret for enden af ​​stålrøret automatisk, ind i tætningsringen og dereftermontering og møtrik tilspænding, gennem montering krop og formende overflade af den stive tætning og tætningsring tætning.

 

Fordele: Lavt drejningsmoment og sikker installation; Produktionsprocessen er hurtig og enkel; Avanceret teknologi uden lækage; Gentagelig demontering og montering.

 

Ulemper: kun egnet til rørforbindelse under 42 mm; Enden af ​​støbeudstyret er påkrævet.

 

4. Muffesvejseforbindelse - trykområde: 420 Bar (kun for lille rørdiameter); Gældende stålrørstørrelsesområde: 6-150 mm; Egnet materiale: kulstofstål og rustfrit stål.

 

Socket svejseforbindelse er røret ind i ventilhuset til svejsning, formning og indvendig gevindforbindelse ligner.

 

Fordele: meget brugt; Lav komponentpris; Avanceret teknologi uden lækage; Enkel tilslutning til lavspændingsanlæg.

 

Ulemper: Brug for dygtige svejsere; Brug for svejseudstyr, god ventilation og brandforebyggende foranstaltninger; Kræv særlig rengøring og anti-korruptionsbehandling; Det vil føre til miljøforurening.

 

5. Stumsvejseforbindelse - trykområde: 500 bar (kun for lille rørdiameter); Gældende stålrørstørrelsesområde: 6 - 608 mm; Egnet materiale: kulstofstål og rustfrit stål.

 

Der er stødsvejsning flangeforbindelser og stødsvejsning montering forbindelser.

 

Fordele: meget brugt; Lav komponentpris; Avanceret teknologi uden lækage; Enkel rør-til-rør forbindelse.

 

Ulemper: Brug for dygtige svejsere; Brug for svejseudstyr, god ventilation og brandforebyggende foranstaltninger; Kræv særlig rengøring og anti-korruptionsbehandling; Det vil føre til miljøforurening.