alle kategorier
EN

Forside>Nyheder>Industri Dynamik

Samling af muffetype rørsamling

Tid: 2022-06-08 Hits: 12


(1) Pgeninstallerede det vigtigste link i pre-installation af muffetypen rør montering direkte påvirker tætningens pålidelighed. Særlige prækursorer er generelt påkrævet.Fittings med lille diameter kan være præ-samlet på skruestik. Den specifikke tilgang er at bruge en montering som matrix kan møtrik, spændebøsning presses til røret. Der er hovedsageligt gennemløbsrørmontering, muffetype ende gennem forbindelseshoved, muffetype trevejsrør monteringog andre typer. Det er fandt, at selv for et parti varer fra samme producent, dybden af ​​det koniske hul påmontering er ofte ikke det samme, hvilket resulterer i lækage, og dette problem ignoreres ofte. Den korrekte måde er at bruge hvilken slags montering bruges i den ene ende af røret, og den tilsvarende passende hale er præinstalleret med samme type montering, for i videst muligt omfang at undgå lækageproblemer. Endefladen af ​​røret skal flugte.

(2) Efter at røret er savet, skal det poleres jævnt på slibeskive og andet værktøj, og graterne skal fjernes, renses og renses med højtryksluft før brug.

(3) Under præinstallation vil koaksialiteten af ​​røret og montering skal så vidt muligt bevares. Hvis røret er for afvigende, vil det også forårsage tætningsfejl.

(4) Den forudinstallerede kraft bør ikke være for ambassadør til, at den indvendige kant af muffen netop er indlejret i den ydre væg af røret, og muffen bør ikke være tydelig deformation. Ved tilslutning af rør samles i henhold til den specificerede tilspændingskraft. Klemkraften for 6-1-hylsteret er 64-1 15N, 16ф MMR 259N, ф18mm for 450N. Hvis kappens deformation er alvorlig ved præinstallation, vil tætningseffekten gå tabt.

 

It er forbudt at tilføje fugemasse og andre fyldstoffer. Nogle mennesker for at opnå en bedre tætningseffekt, i korthylsteret belagt med tætningsmiddel, blev tætningsmidlet hastet ind i det hydrauliske system, hvilket resulterede i hydrauliske komponenter Yin nihole blokering og andre fejl.

 

(3) Ved tilslutning af røret skal røret have tilstrækkelig deformationsmængde til at undgå, at røret udsættes for trækkraft.

 

(fire) Ved tilslutning af rørledningen bør den undgå at blive udsat for sideværts kraft, hvilket vil forårsage løs tætning, hvis sidekraften er for stor.

 

(fem) når rørledningen tilsluttes, skal den være god én gang og undgå flere adskillelser, ellers vil det gøre tætningsydelsen værre.

 

Foldekort ærme type rørmontering installation

(1) Bejdsning af rør, der kræves i kapitel 9, skal først udføres;

 

(2) Skær røret i den krævede længde med en savmaskine eller en speciel rørskæremaskine og andre værktøjer, det er absolut ikke tilladt at opløse røret (såsom flammeskæring) eller slibeskive; Fjern grater i og uden for rørenden, metalspåner og snavs; Fjern rustbeskyttelsesmidlet og snavs fra røretmontering; Samtidig for at sikre rørets rundhed;

 

(3) møtrikken, muffen er sat ind i røret, forkanten af ​​muffen (lille ende) fra rørmundingen mindst 3 mm, og derefter røret ind i røret monteringt krop kegle hul, top indtil;

 

(4) Spænd langsomt møtrikken, drej røret, indtil det ikke bevæger sig, og spænd derefter møtrikken 2/3 til 4/3 gange;

 

(5) Åbn og kontroller, om kappen er skåret ind i røret, og om positionen er korrekt. Jakken må ikke have aksial bevægelse, men lidt rotation;

 

(6) Spænd møtrikken efter at have bestået inspektionen.