alle kategorier
EN

Forside>Firma profil>Om os

4444

Zhuji Tianli Machinery Company er en mellemstor virksomhed i Zhuji. Virksomheden blev grundlagt i 1985 og er blevet den største fremstillingsvirksomhed af hydraulisk slangemontage, slangefitting og adapter i Mellemøsten. Produkterne bruges hovedsageligt inden for byggeri, mineral, metallurgi, kemisk industri, energi ,transport og andre store hydrauliske udstyrsmaskiner. Nu virksomheden dækker et areal på 15,000 kvadratmeter, med et bygningsareal på 22,000 kvadratmeter. Vi har 100 sæt af produktionsudstyr, mere end 180 medarbejdere, den årlige produktion af hydraulik beslag er mere end 25 millioner stykker.Det årlige eksportbeløb er omkring $ 15 millioner.

Vores mstørre kunder: den største conkonstruktion køretøjer fabrik i Australien, GM Company i Frankrig, den største hydrauliske agent i Iran. Virksomheden eksporterer til mere end 30 lande og områder, der indeholder Europa, Amerika, Australien, Asien, Afrika og så videre. Vi har en stor af midler in Indonesien, filippinerne, Malaysia, Australien og Iran. Vi har også a afdeling i Dubai, let kunder i Mellemøsten får varerne hurtigere og mere bekvemme,også åbne vinduet for virksomheden i udlandet.

Virksomheden overholder de innovative ideer om "Læg ​​lige stor vægt på technollogi og kvalitet "i drift i lang tid. Virksomheden tager den avancerede teknologi og håndværk fra udviklede landees ligesom Amerika, tysk og Japan, og fortsætter med at introducere elektro-hydraulisk kontrolsystem i verdensklasse til forbedring og innovation af produkter. I de senere år absorberer virksomheden ledende medarbejdere, videnskabelige eliter og universitetsuddannede. Nu har vi et samarbejdesteam om detlidarity og smed frem, der er drivkraften og kilden til virksomhedsudvikling. I øjeblikket,selskab ejer ekstruderingsanlæg, efterbehandling værksted, bøjningsværksted, produktionslinje i nylonrør og værksted til samling af gummi. Alle disse lægger et godt fundament for høj kvalitet.

Om os fokusere på de udfordringer og pres, som kunderne er bekymrede over, and skabe maksimal værdi for kunderne kontinuousnu. Virksomheden har vundet forskellige slags certifikater og er blevet certificeret af CICC og China Auto Parts. Hidtil er virksomheden blevet den største producent og eksportør af hydrauliske fittings i Zhuji.